Welkom

Ik ben deze blog begonnen om verscheidene redenen, maar de voornaamste is omdat ik van schrijven houd, en dit graag als vrijetijdsbesteding doe. Schrijven over eigenlijk van alles en nog wat: maatschappelijke visies, politiek, mijn eigen ervaringen in het leven, schoonheid en ga zo maar door. Persoonlijk vind ik schrijven een perfecte uitlaatklep voor mijn ideeën en gevoelens en logischerwijs start ik een blog waarin ik deze passie kwijt kan. Hopelijk tref ik hier geïnteresseerde lezers en kan ik tevens andere blogs volgen van mensen die net als ik graag schrijven en lezen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s