Ik ben weer terug!

Lieve lezers, ik heb mijn blog een flinke tijd verwaarloosd en niets meer geplaatst. Ik had zelfs mijn blog op privé gezet, zodat niemand de website meer kon vinden. Niet omdat ik wilde stoppen met bloggen, maar omdat ik even de rust wilde nemen om over een aantal zaken in mijn leven na te denken. Het nadenken houdt nooit op natuurlijk, maar de behoefte weer te gaan bloggen is er zeker en dus besloot ik weer terug te keren. Ik blijf natuurlijk over hetzelfde bloggen: schoonheid, gezondheid, dieet, persoonlijke zaken en ook reizen. Ik ga binnenkort naar Miami, en ga hier natuurlijk ook over bloggen. Kortom, wederom welkom op mijn blog en hopelijk zullen jullie het leuk vinden om mijn meningen en etc. weer te lezen. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom, stuur maar een berichtje!

Advertenties

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s