Alleen reizen naar de VS

Volgende week ga ik alleen naar de Verenigde Staten, Miami om precies te zijn. Ik vertrek al vroeg, en vlieg eerst naar London. Via London vlieg ik rechtstreeks naar Miami. Ik heb wel vaker alleen gereisd. Namelijk ook een binnenlandse vlucht in de Verenigde Staten, naar New York. Of vluchten binnen Europa, zoals vluchten naar Frankrijk en Oostenrijk. Dit is de eerste keer dat ik een lange vlucht alleen ga maken, en er zijn aspecten die ik spannend vind. Het inchecken is soms een heel gedoe als het een vlucht naar de VS is. Eerst moet je een ESTA aanvragen, en ik was benieuwd of dat aangescherpt was sinds Donald Trump president is. Ik ben echter niet in Syrië, Jemen etc. geweest en ben nooit in aanraking gekomen met justitie dus dat betekent eigenlijk dat je in principe altijd goedkeuring krijgt. Iemand vroeg ook of ik het eng vind, reizen terwijl er de laatste tijd meer terroristische aanslagen zijn. Nota bene in London, waar ik dus ook heen ga. Maar nee, het zit wel in mijn achterhoofd en ik ben oplettend, maar het is niet zo dat het mij tegenhoud.

Ik ga misschien tijdens mijn reis wat bloggen, ik kan zo laten weten wat ik ga doen en hoe de reis verloopt! Ik blijf ook niet zo heel lang, het is een korte vakantie. Wanneer ik weer terug ben in Nederland ga ik werken, ik zal daar nog op terugkomen!

Advertenties

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s