Terug naar het ziekenhuis..

Zoals mensen al konden lezen ben ik afgelopen tijd best druk geweest met mijn gezondheid. Ik kreeg een sepsis en belandde op de spoedeisende hulp, bleef daarna een aantal dagen in het ziekenhuis en kreeg een antibioticakuur mee naar huis. De antibioticakuur is ondertussen al een tijdje afgelopen, maar ik zou niet willen zeggen dat de klachten volledig weg zijn. Ik heb geen sepsis meer uiteraard, anders dan had ik dit niet kunnen typen, maar het is ook niet zo dat ik totaal opgeknapt ben. Ik heb nog steeds dagelijks verhoging (een temperatuur rond de 38 °C) en dat is niet zoals het hoort. Ik merk dat ook, want ik heb niet het gevoel dat ik opknap. Je kunt na een sepsis wel eventjes nog last hebben van klachten aangezien het niet mild is, maar je hoort geen hoge temperatuur meer te hebben. De sepsis die ik had kwam waarschijnlijk van een gecompliceerde urineweginfectie of een huidontsteking. Ik had in ieder geval beiden, en artsen wisten niet exact welke de sepsis had veroorzaakt.

De klachten die ik merk zijn sowieso verminderde eetlust en misselijkheid, maar dat was te verwachten. Maar ik houd ook lage buikpijn en blaasklachten, dus ik ga naar een uroloog toe binnenkort. Weer terug naar het ziekenhuis dus, maar ditmaal naar het Radboud in plaats van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Ik vond de behandelaren op de spoedeisende hulp enorm behulpzaam, maar daarmee is ook alles qua mijn positieve ervaringen met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis gezegd. Ik ben hier jaren namelijk weggestuurd met de boodschap dat mijn klachten psychisch of in ieder geval ‘geen probleem’ waren. Dat was in de tijd dat ik nog geen diagnose had met betrekking tot mijn maagklachten. Ik ga dus naar het Radboud, een ziekenhuis waar ik wel goede ervaringen mee heb. Het Radboud is een ziekenhuis waar artsen ‘graag’ voor mysteries staan; of ja, ze in ieder geval graag willen oplossen. Als je hier iets onverklaarbaars hebt prikkelt dat de nieuwsgierigheid van de artsen, althans dat is mijn ervaring. Het is immers ook een academisch ziekenhuis. Ik ben volgens de meeste artsen vaak een puzzel, als ik hen moet geloven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s